Στην εκπομπή του SKAI «Σήμερα» Δευτέρα, 30-9-2019 με τους Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου.

 

Στο προσφυγικό η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πολύ χρόνο να χαθεί. Καταργώντας το έμπειρο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σταμάτησε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις διαδικασίες μετεγκατάστασης σε ξενοδοχεία και το πρόγραμμα επιδότησης στέγασης σε διαμερίσματα. Την καλούμε να τα ξαναξεκινήσει.

 

Η Ν.Δ. εισπράττει τα αποτελέσματα της διγλωσσίας της που απηχεί τα δύο κομμάτια της το ακροδεξιό και το φιλελεύθερο : Από τη μια το προσφυγικό είναι αποτέλεσμα της γεωστρατηγικής κατάστασης, και από την άλλη αποτελεί εισβολή από εξωτερικό εχθρό.

 

Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Ερντογάν φαίνεται από τα ίδια τα γεγονότα στο προσφυγικό και τις παραβιάσεις στο Αιγαίο ότι δεν πήγε καλά.

 

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν υπήρχε στην ατζέντα της συζήτησης στο ΣΚΑΪ το κάλεσμα για το ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής, είπε:

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χτες, μπροστά σε μια πρωτοφανή κοσμοσυρροή στο φεστιβάλ νεολαίας, σηματοδότησε την αρχή του ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Ζητάμε από τον λαό να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του, να αντισταθούμε στην πολιτική της ΝΔ για κατεδάφιση των κατακτήσεών μας, να διευρύνουμε τους αγώνες μας και να επεξεργαστούμε μαζί ένα πρόγραμμα εναλλακτικής διακυβέρνησης που θα παίρνει υπόψη του τα σωστά και τα λάθη που κάναμε στα 4,5 χρόνια κυβέρνησής μας.

 

Tα MME όμως επιμελώς αποκρύπτουν τη μείζονα αυτή είδηση.  Έχουμε περάσει από την εποχή των fake news για τον ΣΥΡΙΖΑ σε εκείνη των no news.

 

Για τη Novartis: Το σκάνδαλο είναι υπαρκτό και συνεχίζει να διερευνάται. Ο φάκελος που ήρθε τώρα στη Βουλή για τη δήθεν «σκευωρία» δεν προσθέτει τίποτε σε ό,τι είχε καταγγελθεί ως σκευωρία πριν 1,5 χρόνο από τους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η τεράστια αντίφαση να κατηγορούνται ότι έστησαν σκευωρία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ οι ίδιοι δικαστικοί που έθεσαν στο αρχείο τις 7 υποθέσεις πολιτικών αντιπάλων του αποδεικνύει  ακριβώς τον παραλογισμό της θεωρίας της σκευωρίας.