Η κυβέρνηση προωθεί τον κοινωνικό διχασμό και χρησιμοποιεί το διαίρει και βασίλευε ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη για να κρύψει τα λάθη της.

Καλεσμένη στο Open TV και τους δημοσιογράφους Γιάννη Φώσκολο και την Αλεξία Τασούλη.

 

 

 

▶️ Η κυβέρνηση προωθεί τον κοινωνικό διχασμό και χρησιμοποιεί το διαίρει και βασίλευε ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη για να κρύψει τα λάθη της.
 
▶️ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα αναλάβει μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια υπέρ του καθολικού εμβολιασμού.
 
▶️ Σύμφωνα με το ευρωπαΐκό σύστημα παρακολούθησης πυρκαγιών είχαμε μικρή αύξηση των πυρκαγιών της Ελλάδας σε βάθος 12ετίας , δηλαδή 25%, ενώ οι καταστροφές ήταν 450%αυξημένες.
 
▶️ Το επιτελικό κράτος εξυπηρετεί κομματικούς σκοπούς και τον έλεγχο από τον κ. Μητσοτάκη της κοινοβουλευτικής ομάδας και των 53 υπουργών.
 
• Το πρόγραμμα της κυβέρνησης προωθεί τον κοινωνικό διχασμό και την κατάρρευση του ΕΣΥ την ώρα που μπαίνουμε στο 4ο κύμα της πανδημίας με 45% του πληθυσμού ανεμβολίαστο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα αναλάβει μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια υπέρ του καθολικού εμβολιασμού που είναι πράξη αλληλεγύης. Θα πείσουμε τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν γιατί το εμβόλιο είναι διέξοδος ζωής. Η κυβέρνηση απέτυχε στο να πείσει τον λαό να εμβολιασεί ενώ καλλιέργησε τον εφησυχασμό στους εμβολιασμένους. Χρησιμοποιεί το διαίρει και βασίλευε μεταξύ εμβολιασμένων και μη για να κρύψει τα λάθη της. Είναι απαράδεκτη η κατάργηση των δεωρεάν τεστ για τους ανεμβολίαστους γιατί θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Εμείς ζητάμε ενίσχυση του ΕΣΥ και μέτρα σε χώρους δουλειές, μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία, πανεπιστήμια. Ούτε συγχώνευση μονάδων υγείας, ούτε ιδιώτες.
 
• Η ανικανότητα του επιτελικού κράτους οδηγεί σε εγκλήματα, όπως συνέβη με τις πυρκαγιές στη χώρα. Σύμφωνα με το ευρωπαΐκό σύστημα παρακολούθησης πυρκαγιών που αφορά όλη τη Μεσόγειο, είχαμε μικρή αύξηση των πυρκαγιών της Ελλάδας σε βάθος 12ετίας από το 2008, δηλαδή 25%, ενώ οι καταστροφές ήταν 450%αυξημένες, και μάλιστα το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη. Ενώ καίγονταν 5.000 στρέμματα ανά πυρκαγιά, κάηκαν 20.000.
 
• Ο κ. Πατούλης μας είπε ότι ενημερωνόταν για τι πυρκαγιές από το διαδίκτυο, ο κ. Σπανός ότι υπήρχε εντολή μη κατάσβεσης στη Β. Εύβοια, και μόλις η ΝΔ τους τραβάει το αυτί, τα μαζεύουν. Αυτή είναι η κατάρρευση του επιτελικού κράτους και η τραγωδία που ζει ο ελληνικός λαός με αυτή την ασυντόνιστη και απαράδεκτη κυβέρνηση. Το επιτελικό κράτος εξυπηρετεί κομματικούς σκοπούς και τον έλεγχο από τον κ. Μητσοτάκη της κοινοβουλευτικής ομάδας και των 53 υπουργών.