Δείχνοντας το πραγματικό του «ενδιαφέρον» για τους ανάπηρους ο κ. Μητσοτάκης αφήνει όσους παίρνουν προνοιακό αναπηρικό επίδομα χωρίς χρήματα μέσα στις γιορτές.

 

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο για τους αναπήρους, αφού απέρριψε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ που πρότεινε διπλό επίδομα αναπηρίας για τον μήνα Δεκέμβριο μέχρι τις 21/12, δεν φροντίζει ώστε τουλάχιστον το επίδομα του Δεκεμβρίου να καταβληθεί πριν από τα Χριστούγεννα όπως κάθε φορά έκανε όλα τα χρόνια η η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλο που η πλειοψηφία όσων παίρνουν προνοιακό αναπηρικό επίδομα εξαρτώνται από αυτό για την επιβίωσή τους, επιμένει να τους δώσει το επίδομα στις 31/12, αφήνοντάς τους χωρίς χρήματα στην περίοδο των γιορτών.
 
Πριν δυο μέρες ο κ. Μητσοτάκης έκανε μία διαδικτυακή επικοινωνιακή φιέστα για να παρουσιάσει δήθεν ευρέως το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αναπηρία, στην πραγματικότητα όμως για να παραθέσει εγκωμιαστικά και μόνο σχόλια από επιλεγμένους συνομιλητές για τις αόριστες υποσχέσεις του για μελλοντικές δράσεις για τους ανάπηρους. Το πραγματικό του όμως ενδιαφέρον για τον κόσμο της αναπηρίας αναδεικνύεται ανάγλυφα από την απουσία φροντίδας για την οικονομική τους ενίσχυση μέσα στις γιορτές.