Στην εκπομπή του ΑNT1 «Πρωινοί τύποι» το πρωί της Κυριακής, 29-9-2019 με τους Νίκο Ρογκάκο και ο Παναγιώτη Στάθη.

 

Η ΝΔ είναι διπλοπρόσωπος Ιανός. Επί χρόνια έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη για να δώσει επιδόματα και σήμερα η υφυπουργός Κοιν. Αλληλεγγύης κ. Μιχαηλίδου δήλωσε ότι θα συνεχίσει την επιδοματική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύοντας μάλιστα τα επιδόματα.

 

Ιανός επίσης, γιατί ο κ. Μητσοτάκης εγκατέλειψε πλήρως το τρίπτυχο υποσχέσεων με βάση τις οποίες πήρε τις εκλογές:


• τη μείωση του πλεονάσματος του 3,5%. Την παραπέμπει πια για όποτε ανακτηθεί η αξιοπιστία (προφανώς της κυβέρνησής του, γιατί η χώρα έχει αξιοπιστία, γι αυτό βγήκαμε από τα μνημόνια).


• την ανάπτυξη 4% φέτος. Ζήτημα είναι αν θα φτάσει το 3%, μάλλον γύρω στο 2,5 θα κυμανθεί.


• τις επενδύσεις που θα άρχιζαν αμέσως μετά τις εκλογές.

 

Το Ελληνικό πάει για την άνοιξη του ‘20, δύο μεγάλοι επενδυτές αποχώρησαν 2 μήνες μετά τις εκλογές και φαίνεται ότι οι επενδύσεις θα είναι κρατικοδίαιτες κατά το παλιό σύστημα της ΝΔ.

 

Υποκρισία να αναφέρεται η ΝΔ σε μέτρα αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος όταν επί 40 χρόνια οι κυβερνήσεις της δεν είχαν κάνει τίποτα γι αυτό.

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε όλο το ΕΣΠΑ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντί για φίλιους μεγαλοεπιχειρηματίες που δινόταν ως το 2015. Γι αυτό το 2018 οι επενδύσεις έφτασαν τα 3,5 δις €, (οι μεγαλύτερες της τελευταίας δεκαετίας) και οι εξαγωγές στο υψηλότερο σημείο.

 

Η ιστορία της «σκευωρίας» είναι ο αντιπερισπασμός της ΝΔ για να μην ολοκληρωθεί η έρευνα του σκανδάλου της Novartis. Που ήταν η υπερτιμολόγηση, με υπουργικές αποφάσεις, των φαρμάκων της εταιρείας στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η τιμή τους γενικά στην Ευρώπη.

 

Η θεωρία της σκευωρίας καταπίπτει αυτόματα αφού δεν είναι δυνατόν να είναι σκευωροί σε συνέργεια με τον ΣΥΡΙΖΑ οι ίδιοι δικαστές που έβαλαν στο αρχείο περιπτώσεις των εμπλεκόμενων πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ
Κάθε έρευνα σχετικά με τη Novartis είναι καλοδεχούμενη, ώστε να μάθε ο ελληνικός λαός τι συνέβη και να βγει στο φως η αλήθεια.