Η κ. Μιχαηλίδου επιβραβεύει με διορισμό στον ΟΠΕΚΑ (Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγύης) ακροδεξιό στέλεχος.

 

Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης προχωρά σε δήθεν διαγραφές στελεχών του για ακροδεξιές απόψεις, την ώρα που ο ακροδεξιός εσμός επιτίθεται κατά δημοκρατικών πολιτών, η κ. Δόμνα Μιχαηλίδου ορίζει στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΕΚΑ ως εκπρόσωπο πολυτέκνων την κ. Δήμητρα-Ινες Αγγελή-Λυκούδη, άτομο με βεβαρυμένο ακροδεξιό παρελθόν.
 
Τα μέλη του ΔΣ του ΟΠΕΚΑ κατέχουν εξ ορισμού μια νευραλγική θέση ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και το κράτος πρόνοιας καθώς ο Οργανσιμός διαχειρίζεται 3 δις ευρώ ετησίως για προνοιακά επιδόματα που αφορούν όλους τους κατοίκους της χώρας οι οποίοι νομίμως φορολογούνται στην Ελλάδα.
 
Επομένως, δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί άτομο το οποίο είχε συμμετάσχει σε ρατσιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής το 2011, που είχε μάλιστα οδηγήσει σε πογκρόμ κατά μεταναστών.
 
Έπειτα από πιέσεις της Ανοιχτής Πόλης ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννης είχε αναγκαστεί να την οδηγήσει σε παραίτηση από τη θέση της ενταταλμένης εντεταλμένης συμβούλου Παιδείας της δημοτικής αρχής, όταν αποκαλύφθηκε το ακροδεξιό παρελθόν της.
Το 2020 είχε πάλι απασχολήσει την επικαιρότητα όταν ως Γενική Γραμματέας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολύτεκνων Ελλάδος, είχε στηρίξει την καμπάνια «Αφήστε με να ζήσω» κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση.
 
Αναρωτιόμαστε πώς μπορεί ένα τέτοιο άτομο να έχει θέση στον ΟΠΕΚΑ που δίνει επιδόματα σε όλα τα παιδιά εφόσον το δικαιούνται.
Ζητάμε από την κ. Μιχαηλίδου να αποσύρει την κ. Δήμητρα-Ινες Αγγελή-Λυκούδη από αυτή τη θέση. Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό και τη μισαλλοξία.