Η ΝΔ με το σ/ν για τον ΕΦΚΑ δημιουργεί μια τεράστια δομή που μοιράζει ακίνητα και χρήμα σε ημετέρους

Μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων επί του Σ/Ν «Εκσυγχρονισμός του e-ΕΦΚΑ και άλλες διατάξεις για την κοινωνική Ασφάλιση»

Η ιδιωτικοποίηση του e-ΕΦΚΑ είναι η «πρόβα τζενεράλε» για την ιδιωτικοποίηση όλου του κοινωνικού κράτους: υγεία, παιδεία, ασφάλιση

Μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων επί του Σ/Ν «Εκσυγχρονισμός του e-ΕΦΚΑ και άλλες διατάξεις για την Kοινωνική Ασφάλιση.

Ο Προσωπικός Βοηθός αναπήρου δεν νομοθετείται σήμερα. Εξαγγέλλεται ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει η καθολική εφαρμογή του μετά το 2025

Στην εισήγησή στη Β’ ανάγνωση του Σ/Ν για την κακοποίηση ανηλίκων, το πρόγραμμα προσχολικής Αγωγής «Κυψέλη», τον Προσωπικό Βοηθό του Αναπήρου

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει για δεύτερη χρονιά 60.000 παιδιά χωρίς vouchers για ΚΔΑΠ

Επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών με τίτλο ««Φέτος κλείνετε δημοτικά ΚΔΑΠ και απολύετε εργαζόμενους, ενώ κάθε χρόνο 60.000 παιδιά με πλήρεις φακέλους μένουν εκτός ΚΔΑΠ»

Ομιλία επί της επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα: «Υποβάθμιση των πολιτικών ισότητας των φύλων στους μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ».

Η κυβέρνηση της ΝΔ, λόγω ιδεολογικών καθηλώσεων και νεοφιλελεύθερων κοινωνικών πολιτικών, βλάπτει ανεπανόρθωτα την ισότητα των γυναικών.

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές του Νότιου Τομέα Αθήνας Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Μουζάλας και Γιάννης Μπαλάφας , καθώς επίσης και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Αποτέλεσμα των πολιτικών μας οι διορισμοί στις δομές Πρόνοιας

«Η Κυβέρνηση, οφείλει να σχεδιάσει και να προβεί στην περαιτέρω ενίσχυση των μονάδων κοινωνικής φροντίδας» τονίζει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

“Ενα νομοσχέδιο για επικοινωνιακή κατανάλωση”. Άρθρο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”

Την ώρα που η χώρα βιώνει μια πρωτοφανή τραγωδία στις ΜΕΘ, αποτέλεσμα εγκληματικών λαθών και παραλείψεων, η κυβέρνηση επαίρεται ότι με τη μείωση ασφαλιστικών εισφορών στηρίζει τα εισοδήματα των εργαζομένων

Όσο το κοινωνικό κράτος υπονομεύεται, θα φτωχοποιούνται συμπολίτες μας

Η εμμονή της Ν.Δ. να συρρικνωθεί ο ΟΑΕΔ υλοποιεί το σχέδιο Πισσαρίδη ώστε να δοθούν τεράστια ποσά στην ιδιωτική αγορά κατάρτισης. Άρθρο στην εφημερίδα “Η Αυγή”

Δύο χρόνια μετά την ψήφισή του, ο νόμος για την Επιτροπεία ασυνόδευτων Ανηλίκων δεν εφαρμόζεται εξ αιτίας της διάσπασης αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων Εργασίας και Μετανάστευσης.

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας & Μετανάστευσης κ.κ. Βρούτση και Μηταράκη, σχετικά με την καθυστέρηση στην εφαρμογή του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την Επιτροπεία Ασυνόδευτων Ανηλίκων.

Παγώνει η κυβέρνηση τα προγράμματα ΕΣΠΑ για εκατομμύρια ηλικιωμένους, ανάπηρους, παιδιά και οικογένειες, γιατί τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τοποθέτηση μου στη Βουλή για την επίκαιρη επερώτηση, για τη μη αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ για την αντιμετώπιση κοινωνικών και οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.