Ο Μητσοτάκης κυβερνά με την κοινωνία σε καταστολή λόγω του φόβου του θανάτου από την πανδημία

Καλεσμένη στο Κόκκινο 105,5 fm και την εκπομπή «Έρθεν η ώρα μας» με τον Θανάση Λαζαρίδη

 

 

▶️ Ας δει η κοινωνία, απλώς να δει τον κύριο Μητσοτάκη από τη Βουλή χτες, και θα καταλάβει: Έναν κυνικό πρωθυπουργό που ανελέητος, καμαρωτός, δεν απολογήθηκε για τίποτα, ούτε για τους θανάτους, ούτε για την ακρίβεια, ούτε για την ανθρωπιστική κρίση που μας χτυπάει την πόρτα.
 
▶️ Στην εικόνα αυτή προσθέστε το δηλητήριο του ρατσισμού που ενσταλάζει η κυβέρνηση στην κοινωνία, και της αδιαφορίας για γεγονότα όπως ο θάνατος της οκτάχρονης Ρομά Όλγας, την ίδια ώρα που ο φασισμός μπαίνει στα σχολεία. Θα χρειαστεί πολύς καιρός, δυστυχώς, για να απαλλαγεί η κοινωνία από αυτό το δηλητήριο.
 
▶️ Προσπαθούν να μας πείσουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο νεογέννητο, όσο και η ΝΔ. Θέλουν να ξεχάσουμε ότι ήταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με υπουργό τον κ. Μητσοτάκη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μας παρέδωσε την τεράστια ανθρωπιστική κρίση το 2015.
 
▶️ Ο κ. Μητσοτάκης κυβερνά με την κοινωνία σε καταστολή λόγω του φόβου του θανάτου από την πανδημία. Όπλο μας για την ανατροπή αυτής της κατάστασης είναι οι εκλογές, για να έρθει μία προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.
 
▶️ Μέχρι τότε η κοινωνία μπορεί να σπάσει το φόβο αν αποκτήσει τη γνώση τι συμβαίνει ακριβώς και αν δει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι φερέγγυος για να τον χαράξει. Όπλα μας η εμπειρία των όσων κάναμε ως κυβέρνηση, που πρέπει να τα θυμίζουμε καθημερινά στην κοινωνία, και όσα σχεδιάζουμε να κάνουμε συνεχίζοντας αυτό το έργο, έχοντας ταχθεί να υπηρετούμε τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας κι όχι το μεγάλο κεφάλαιο που έφερε και διατηρεί στη θέση του τον κ. Μητσοτάκη.